Tekstborden

Naast het geven van interieur-/kleur advies en restylingadvies, maak ik ook tekstborden en custom-made signs. Mijn interesse in typografie (lettertype) komt uit mijn tweede liefde; grafisch ontwerp. 

Tijdens mijn opleiding in Montreal was ik vaak te vinden op de grafisch ontwerp afdeling. Grafisch ontwerp is een andere manier van vormgeving van o.a. drukwerk of websites met oog op lay-out van illustraties en foto’s, typographie en kleurgebruik.
Bijna gestopt na mijn eerste jaar Interior Design want Graphic Design was ook erg interessant. Oohhh quel dilemme. Weer opnieuw beginnen was gewoon geen optie. Dus wat doe je dan? Gewoon blijven bij je eerste liefde en vervolgens een tweede er bij. 

De teksten waren in eerste instantie gebaseerd op wat er uit mijn mond kwam en uit de volksmond. Ze zijn niet altijd even braaf, maar wel leuk en recht voor z'n raap. 
Nu maak ik ook tekstborden - custom-made signs – business to business voor de detailhandel, horeca, markten enzovoort. Een leuke ontwikkeling dus. 

Een uniek met de hand beschilderde tekstborden; wie wil dat nou niet?


Is er een spreuk die jij graag op een plankje ziet verschijnen? Ik maak het graag voor je. 
Of wil je liever zelf een tekstbord maken helemaal in je eigen stijl? Volg dan een leuke workshop. Kijk even bij de workshops voor dagen en tijden.