Interieur advies

Als interieurarchitect/kleurenspecialist heb ik inmiddels 22 jaar ervaring. In Montreal Canada, waar ik mijn opleiding heb voltooid, ben ik begonnen in Retail-en Hospitality Design, aangezien daar de werkervaring op te doen was voor junior Interior Designers. Hotels, restaurants, bars, winkels enzovoort.
Ik verhuisde naar Vancouver waar ik in Residential Design ging werken, dus voornamelijk met woonhuizen. Vancouver kent ook een grote filmindustrie en ik kwam via één van mijn klanten in Production/Set Design terecht. Op een filmset werk je met een groot team en ben je verantwoordelijk voor het gehele vormgevingsconcept voor o.a. films, videoclips, commercials en televisieseries. Zeer uitdagend met veel ruimte voor creativiteit. Daar kon ik mijn kleurenspecialisme goed tot zijn recht laten komen, door het feit dat daar zo’n enorme hoeveelheid variatie was qua decor, het gebruik van rekwisieten en het uitbeelden van verschillende tijdsbeelden van een project.

Ik ben een paar jaar uit het vak gestapt om voor mijn zoon te zorgen die klassiek autisme met een verstandelijke beperking heeft. Een hele levensuitdaging voor zowel hem als voor mij. Ik heb veel van hem geleerd en veel meegemaakt en ben door hem een sterker en geduldiger mens geworden.
Dit jaar was hij klaar voor de volgende stap in zijn leven en woont hij sinds het voorjaar bij een hele fijne zorginstelling hier in de buurt. Dit geeft hem veel rust en nieuwe uitdagingen en geeft mij tevens weer de ruimte en de gelegenheid om mijn werk op te pakken en mijn creatieve geest weer zijn gang te laten gaan.


Dus heb je interieur-en of kleur advies nodig, then I’m your girl. We doen gezellig een vrijblijvende eerste bezoek met een bakkie, en stap voor stap komen we tot jouw verhaal, jouw wensen, jouw stijl in jouw huis. Waar het om gaat is dat jij en je huis bij elkaar passen. Na het vrijblijvend bezoek zijn de tarieven afhankelijk van wat er op je wenslijstje staat.